Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reuniune a Comisiei Prezidențiale privind elaborarea Proiectului de țară la Palatul Cotroceni

ro

14 Jul, 2017 17:51 1139 Marime text
Vineri, 14 iulie a.c., la Palatul Cotroceni, a avut loc o nouă reuniune a Comisiei Prezidențiale privind elaborarea Proiectului de țară.

Specialiștii din Comisia Prezidențială și reprezentanți ai partidelor și formațiunilor politice parlamentare, membri ai Comisiei, au dezbătut astăzi contribuțiile tematice elaborate până în prezent în cadrul grupurilor de lucru.

Aceste documente vizează problematici referitoare la consolidarea statului de drept și a libertăților fundamentale, modelul economic de dezvoltare a României, dimensiunile socio-culturale și demografice ale societății românești, precum și poziția țării la nivel european și internațional.

Comisia Prezidențială, în baza celor patru documente tematice, a elaborat propuneri și observații în vederea consolidării și armonizării punctelor de vedere exprimate. În acest fel, printr-o abordare consensuală, vor fi consolidate fundamentele de viziune și conținut ale Proiectului de țară.

În perioada imediat următoare, grupurile de lucru tematice se vor reuni si vor lua în considerare observațiile și propunerile formulate astăzi.

O nouă ședință a plenului Comisiei Prezidențiale va avea loc la începutul lunii octombrie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii