Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:52 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Resturi ale avionului ATR 42 au fost reperate în zona în care a dispărut

ro

17 Aug, 2015 08:39 2138 Marime text
 
Resturi ale avionului indonezian ATR 42 ce s-a prăbușit duminică într-o zonă muntoasă izolată din provincia indoneziană Papua au fost reperate astăzi, relatează AFP, potrivit Agerpres.

„În această dimineață, un avion a reluat ruta și a reperat resturi ale avionului în apropiere de Oksibil, dar dorim să verificăm din nou acum”, a declarat un purtător de cuvânt al Ministerului Transporturilor, J.A. Barata, potrivit Agerpres. 

Epava avionului companiei indoneziene Trigana Air, care duminică a pierdut contactul cu turnul de control deasupra provinciei Papua, în estul Indoneziei, a fost găsită în districtul Oktabe, a anunțat un responsabil din ministerul indonezian al transporturilor

Avionul de linie al companiei indoneziene Trigana Air Service a decolat duminică de pe aeroportul Sentani, din capitala provinciei, Jayapura, capitala provinciei Papua, cu destinația Oksibil, și a dispărut de pe ecranele radarelor în aproximativ 12 minute după ce ceruse permisiunea de coborâre pentru aterizare, în timp ce condițiile meteo erau nefavorabile. Avionul turbopropulsor transporta 44 de adulți, 5 copii și 5 membri ai echipajului.



Sursa: Agerpres
Sursa foto: adevarul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii