Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:22 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Reputatul doctor Nicolae Gheracopol, din Constanţa, s-a stins din viaţă. A activat mulţi ani şi la echipe sportive

ro

28 Sep, 2016 15:31 9263 Marime text
Reputatul doctor constănţean Nicolae Gheracopol s-a stins din viaţă astăzi, la vârsta de 76 de ani. A activat mult timp şi la echipe sportive din Constanţa (formaţia de rugby Farul şi cea de fotbal Farul), la Şcoala Sportivă numărul 2 (actualul Liceu cu program Sportiv „Nicolae Rotaru”), dar şi la echipa naţională de rugby. Înmormântarea va avea loc la Cimitirul Central din Constanţa, în principiu în ziua de vineri, 30 septembrie.

Lumea sportului constănţean a primit cu tristeţe vestea morţii doctorului Nicolae Gheracopol. „Îmi pare nespus de rău. Ne-a legat o prietenie strânsă. A fost un valoros medic sportiv, dar şi un adevărat om de sport. Soţia sa, Doina, a activat ca medic la secţia de gimnastică a clubului nostru. Transmitem condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a declarat Ilie Floroiu, directorul CS Farul.

Mesaje de condoleanţe au transmis şi Elena Frîncu, membru al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Florian Constantin, fost internaţional de rugby, ceilalţi oameni de rugby din Constanţa, oficialii DJST Constanţa şi ai LPS „Nicolae Rotaru”, dar şi alte structuri sportive constănţene.    

UPDATE: Înmormântarea va avea loc vineri, 30 septembrie, de la ora 13.00, la Cimitirul Central din Constanţa. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii