Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reprezentanții României la Eurovision, Alex Florea și Ilinca Băncilă, au plecat spre Kiev

ro

01 May, 2017 17:46 4554 Marime text
Astăzi, reprezentanții României la Eurovision, Alex Florea și Ilinca Băncilă, au plecat spre Kiev, unde se va desfăşura concursul.

„M-am uitat la topurile ziariștilor, la topurile fanilor. M-am bucurat că suntem în Top 10”, a spus Iuliana Marciuc, șefa delegației române.

Referitor la show-ul României la Kiev, reprezentanta TVR a declarat că deocamdată a văzut scena doar în fotografii, mâine fiind o zi importantă, cea a primei repetiții a României.

„Este o zi foarte importantă pentru noi, pe care o așteptăm cu mare nerăbdare, pentru că este momentul în care vedem și noi ce au gândit ei și împreună cu cei trei artiști cu care plecăm — directorul de sunet Gabi Scîrleț, directorul de imagine Sergiu Ardelean și regizorul artistic Aurel Badea — vom încerca să ajungem la un numitor comun și sper să se întâmple asta”, a spus, potrivit Agerpres, șefa delegației române.


Cei doi artiști au declarat că nu au nicio frică în ceea ce privește competiția.

Amintim că reprezentanții României vor cânta în a doua semifinală Eurovision, pe 11 mai, marea finală a concursului fiind programată pentru data de 13 mai.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii