Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:15 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reprezentanţii elevilor contănţeni, la ședinta Consiliului Local al Municipiului Constanța

ro

02 Feb, 2014 11:20 1475 Marime text
Luni 3.02.2014 mai mulți membrii ai Consiliului Județean al Elevilor și  Asociația Elevilor din Constanța vor participa la ședinta Consiliului Local al Municipiului Constanța.

La aceată ședinta, reprezentantii elevilor vor avea in vedere problema nesubvenționării a 50% din prețul abonamentului la transportul local în comun pentru elevi. Aceștia au speranța că problema se va rezolva pe cale amiabilă.
 
"In data de 21 ianuarie 2014 am participat la o discuție cu viceprimarul Constanței Gabi Stan, pornind de la baza legală privind dreptul elevilor de a avea reducere la transportul local în comun, însa viceprimarul nu a dorit abordarea problemei in acest fel, ignorând prevederile legii si dorind o negociere pe lege. Noi nu am fost de acord cu acest lucru deoarece nu avem autoritatea sa negociem legea care este stricta, datoria noastra în calitate de reprezentanți ai tuturor elevilor din Constanța este sa facem demersuri pentru respectarea prevederilor legale", a declarat Andrei Gîlca, Președintele Consiliului Județean al Elevilor Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii