Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reprezentanţi ai Penitenciarului Poarta Albă, la cea de-a III-a ediţie a Festivalului Național Interpenitenciar InterFest

ro

14 Sep, 2016 15:54 1702 Marime text
Ieri, la Penitenciarului Bucureşti Jilava s-a desfășurat cea de-a III-a ediţie a Festivalului Național Interpenitenciar InterFest. La eveniment au participat reprezentanţi ai mai multor unităţi penitenciare din ţară, printre care și cei ai Penitenciarului Poarta Albă – lucrători din cadrul Serviciului de Educație și Asistență Psihosocială alături de 15 persoane private de libertate, atent selecționate din rândul celor cu un comportament adecvat, care s-au făcut remarcați prin participarea la activități cultural educative și sportive.

Persoanele private de libertate reprezentanți ai Penitenciarului Poarta Albă au concurat la secţiunile de expoziţie cu vânzare, campionat de fotbal (11 persoane) şi atletism-viteză şi rezistenţă (patru persoane). Echipa de fotbal s-a clasat pe locul 2, în timp ce concurenţii de la secţiunea atletism au obţinut locurile 2 şi 3.

În cadrul manifestărilor festivalului, participanţii au avut oportunitatea să asiste la o demonstraţie de dresaj canin şi să viziteze Fortul 13 din cadrul Penitenciarului Bucureşti Jilava.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii