Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Repetiție generală la Constanța pentru parada de 1 Decembrie. Sute de militari participă la ceremonie

ro

27 Nov, 2017 18:15 4922 Marime text
Marți, 28.11.2017, începând cu ora 09.30, pe Bd. Tomis din Constanța se va desfășura antrenamentul general pentru ceremonia militară organizată pentru Ziua Naţională a României.

Astfel, peste 500 de militari cu aproximativ 60 de mijloace tehnice de luptă și intervenție din cadrul Ministerului Apărării Naționale și Ministerului Afacerilor Interne vor participa la ceremonia militară dedicată Zilei Naționale a României.

Activitățile organizate în cooperare cu Primăria, Prefectura și Consiliul Județean Constanța,se vor desfășura vineri, 1 Decembrie, începând cu ora 11.00, pe Bulevardul Tomis, în fața Prefecturii Constanța.

În acest sens mâine începând cu ora 09.30, pe Bulevardul Tomis se va desfășura antrenamentul general pentru ceremonia militară, la care vor participa toți cei implicați din cadrul Forțelor Navale, ForțelorTerestre, Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Jandarmeriei,Poliției, Serviciului Român de Informații și Gărzii de Coastă.  

Sursa foto cu rol ilustrativ: MApN.ro

Citește și: 

Restricții în traficul din municipiul Constanța pentru desfășurarea paradei militare de 1 Decembrie. Mai multe străzi vor fi închise circulației

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii