Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Remedierea avariei de la Ovidiu mai durează !

ro

21 Apr, 2015 23:32 1241 Marime text
"Pentru remedierea unei avarii pe conducta de aducțiune apă potabilă, cu diametrul de 450 mm, în zona localității Ovidiu, SC RAJA SA a fost nevoită să întrerupă funizarea apei potabile astăzi – 21 aprilie 2015, in localitatea Ovidiu. Înca de noaptea trecută, mai multe echipe de intervenție, dotate cu toate utilajele necesare au intervenit pentru remedierea avariei. În momentul decopertării conductei, s-a constatat necesitatea schimbării rețelei pe o lungime de aproximativ 10 metri, în această zonă conducta având o vechime de peste 40 ani. Lucrarea de inlocuire a conductei s-au finalizat in jurul orei 22,00, cand au inceput manevrele pentru pomparea apei, insa vana de legatura de pe conducta principala, care asigura alimentarea cu apa a orasului Ovidiu, a cedat. 
La aceasta ora, echipele RAJA luceaza la caminul de vane de a intrarea in Ovidiu, in zona podului CFR. Avand in vedere ca reparatiile se executa pe conducta magistrala, a fost nevoie din nou de oprirea furnizarii apei pe acest tronson, in jurul orei 23,00, fiind afectata intreaga localitate.
Se estimeaza ca in aceasta noapte lucrarile se vor executa, urmand ca pana miercuri, la ora 11,00, toti abonatii sa  beneficieze de apa la parametri optimi.
 
Tronsonul de conducta, de 4 km, inlocuit, este inclus in Progamul Operational Infrastructura Mare, care se deruleaza in perioada 2014-2020, cu finantare europeana.  
 
Ne cerem scuze față de consumatorii afectați de această lucrare și îi asigurm că echipele de intervenție fac tot posibilul pentru finalizarea reparațiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp", se arată într-un comunicat de presă al RAJA SA..
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii