Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:01 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Reflexia clipei”, la Muzeul Marinei Române

ro

06 Oct, 2015 16:09 1702 Marime text
 

Miercuri, 7 octombrie, începând cu ora 16.00, în Salonul Expozițional „Clio” al Muzeului Marinei Române va avea loc vernisajul expoziției: „Reflexia clipei”.  Ineditul evenimentului constă în faptul că Diana Surge este singurul artist cunoscut la nivel mondial care realizează pictură în săpun.

Tânăra se prezintă singură frumos și simplu: „..mă numesc Diana Surge și sunt artist săpunar. Fac săpun de o viață ... este o tradiție în familie ... bunica mea a fost săpunăreasă. Săpunurile mele sunt organice ... ingredientele folosite sunt unturi și uleiuri vegetale pure. Culorile picturilor în săpun sunt realizate numai cu ajutorul algelor, plantelor și argilelor. Timpul pe care îl am la dispoziție pentru a realiza o pictură este de maxim 8 minute ... după aceea compoziția se întărește și nu mai pot lucra. Am dus meseria de săpunar la nivel de artă tocmai pentru a arăta că nimic nu este imposibil !”

Vernisajul va fi realizat de doamna muzeograf Geta Deleanu de la Muzeul de Artă Constanța, iar atmosfera va fi întreținută de percuționistul Alexandru Munteanu care va interpreta lucrări de Matthias Schmitt, Rimsky Korsakov, Clair Omar Musser, Paul Smadbek, J. S. Bach.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii