Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Referendumul din Scoţia, ironizat pe internet

ro

20 Sep, 2014 14:12 1673 Marime text
Respingerea de către cetățenii Scoției a ruperii țării lor de Marea Britanie a devenit subiect de ironii pe internet și pe rețelele sociale, unde utilizatorii au publicat glume, montaje foto și imagini trucate, transmite Europa Press.
 
Astfel, rețelele sociale abundă de fotografii trucate în care apare Mel Gibson, în rolul legendarului luptător pentru independența Scoției, William Wallace, cu comentarii care mai de care mai acide. "Cum adică au spus nu?", scrie pe una dintre imagini, care reprezintă de fapt afișul filmului "William Wallace" al cărui protagonist a fost actorul Mel Gibson, transmite Agerpres.
 
Folosindu-se tot de cadre din filmul William Wallace, alți internauți au suprapus comentarii de genul: "William Wallace ar fi rezolvat altfel lucrurile", "William Wallace lupta pentru libertate, halal ironie...", "Vreți să-mi spuneți că Scoția a votat împotriva propriei independențe? Chestia asta îl va scoate din sărite pe Mel Gibson!", "Dacă voi sunteți scoțieni, atunci mie unul mi-e jenă să mă mai numesc așa" sau "Ce naiba, măi, băieți?". 
 
Alt utilizator s-a mulțumit doar să posteze legendarul afiș al Looney Tunes (unul dintre cele mai cunoscute seriale de desene animate, produse între 1930-1969), care apare la sfârșitul fiecărui episod de desene animate și care conține la fel de cunoscutul mesaj "That’s all Folks”. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii