Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reduceri la CFR pentru elevii şi studenţii navetişti

ro

01 Sep, 2014 18:38 2920 Marime text
Elevii şi studenţii care merg zilnic cu trenul pentru a ajunge la cursuri au reducere 75 la sută la abonamente pe trenurile Regio, şi de 50 la sută pe trenurile InterRegio, informează CFR Călători, în contextul pregătirilor legate de începutul de an şcolar.
 
CFR Călători recomandă elevilor şi studenţilor să îşi achiziţioneze din timp biletele sau abonamentele dorite pentru a călători spre sau dinspre locul în care învaţă, transmite Mediafax.
 
Elevii din clasele 0 – 12 beneficiază, în baza carnetului de elev sau a adeverinţei pentru clasa pregătitoare, de o reducere de 50% la cumpărarea unui bilet de tren Regio şi de o reducere cuprinsă între 20% şi 30% la cumpărarea unui bilet de tren InterRegio.
 
Elevii care folosesc zilnic trenul pentru a merge la şcoală pot achiziţiona abonamente lunare care le permit să călătorească cu 75 la sută reducere la trenurile Regio. Reducerile sunt valabile pentru călătoriile la clasa a doua.
 
Studenţii la zi din învăţământul de stat sau privat acreditat beneficiază, în baza legitimaţiei de student "reducere la transport", de o reducere de 50% pentru un număr nelimitat de călătorii cu trenurile Regio.
 
În baza carnetului de cupoane, studenţii pot efectua 24 de călătorii cu trenurile InterRegio, în decursul unui an, cu o reducere de 50% .
 
Studenţii care folosesc zilnic trenul pentru a merge la facultate pot achiziţiona abonamente lunare care le permit să călătorească cu 75% reducere la trenurile Regio. Reducerile sunt valabile pentru călătoriile la clasa a doua.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii