Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:56 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Recomandarea membrilor Asociației Medicilor de Familie "Tomis" Constanța. În plin scandal, ce fac medicii de la Constanța

ro

03 Jan, 2018 10:35 2424 Marime text
La nivel național medicii de familie au decis să nu mai acorde pacienților trimiteri și rețete medicale compensate începând de astăzi ca urmare a nemulțumirilor legate de modul în care au decurs negocierile cu reprezentanții Guvernului.

Dr. Laura Condur, președintele Asociației Medicilor de Familie "Tomis" Constanța a declarat pentru ZIUA de Constanța că până pe 7 ianuarie vor fi acordate pacienților consultații pro bono, dar nu vor fi eliberate documente în contract cu CAS, mai exact trimiteri și rețete compensate. 

”Recomandarea Asociației pentru membrii săi,  este ca, în măsura în care se poate, fără a influența relația cu pacienții, să acorde, cel puțin până pe 7 Ianuarie, consultații pro bono pacienților, dar fără a elibera acte în contract cu Casa de Asigurări. Deci, pacienții vor fi consultați, tratați, dar nu se vor elibera acte care presupun relația cu Casa” - a precizat dr. Laura Condur. 

Citește și: 

Vești proaste pentru români. De astăzi, medicii de familie nu mai acordă pacienților trimiteri și rețete compensate
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii