Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal în USL. Cum vrea Mazăre să bage pe gât PNL un secretar de stat la Turism Ministrul Turismului- Nu e treaba mea să-l mulţumesc pe Mazăre

ro

08 May, 2012 21:58 1709 Marime text

Liderul PSD Constanţa, Radu Mazăre, susţine că marţi seară se va întâlni cu secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, care ar fi delegat de premier să se ocupe de secretarii de stat, pentru a-i propune ca preşedintele ANAT, Corina Martin, să fie secretar de stat la MDRT.

"Plec acum la Bucureşti şi mă voi întâlni diseară cu Liviu Dragnea, care este delegat din partea premierului să se ocupe de secretarii de stat şi o să discutăm chestiunea secretarului de stat de la Turism. Înţeleg că de vreo doi-treni ani nu există, însă ar trebui să existe, după părerea mea, şi propunerea o ştiţi care este, Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism", a afirmat Mazăre, într-o conferință de presă.

El a spus că nu ştie dacă noul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, Eduard Hellvig, este familiarizat cu domeniul turismului şi că acolo trebuie să fie cineva care se pricepe.

"Eu nu ştiu ce ştie actualul ministru, tocmai asta e şi ideea pentru care considerăm că trebuie să ajungă cineva acolo care se pricepe. Eu nu am pretenţia ca domnul Hellvig să ştie turism, dar cred că e normal pentru a dezvolta turismul să fie acolo mâna lui dreaptă un secretar care să ştie turism şi madam Corina Martin ştie turism şi este şi agreată de toată lumea", a mai spus liderul PSD Constanţa.

Pe de altă parte, Mazăre a spus că în perioada următoare este aşteptată într-o vizită la Constanţa Rovana Plumb, ministrul Mediului, pentru a discuta cu aceasta toate proiectele care au întâmpinat dificultăţi în guvernările trecute.

"Am discutat cu doamna ministru Rovana Plumb şi o să facă o vizită în Constanţa să discutăm toate proiectele care au rămas neavizate şi care au fost înfrânate din partea Mediului, inclusiv şoseaua de coastă, inclusiv insuliţele de pe mare la care ţin foarte mult şi nu sunt foarte dificile. Va veni şi vom repune pe tapet toate problemele acestea, inclusiv legătura lacului Siutghiol cu marea", a adăugat Mazăre.

Radu Mazăre declara încă de săptămâna trecută că are o propunere pentru funcţia de secretar de stat pentru Turism, pe care a discutat-o deja cu premierul desemnat Victor Ponta, aceasta fiind Corina Martin.

Ministrul Turismului: Nu e treaba mea să-l mulţumesc pe Mazăre

Eduard Hellvig a declarat, luni, că MDRT nu are post de secretar de stat pe turism şi că nu este responsabilitatea sa să-l mulţumească pe Radu Mazăre.

"Nu este responsabilitatea mea să-l mulţumesc pe domnul Radu Mazăre. Responsabilitatea mea ca ministru în domeniul în care una dintre componente este şi turismul este să fac în aşa fel încât să răspund unei necesităţi pe care România astăzi o are. Nu o persoană, nu un partid, ci mă interesează să avem capacitatea să ne prezentăm la nişte standarde care ar trebui să se impună în secolul 21 în România", a spus Hellvig.

 

 

Sursa: http://www.realitatea.net/scandal-in-usl-cum-vrea-mazare-sa-bage-pe-gat-pnl-un-secretar

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ion 09 May, 2012 10:42 Ministrul PSD-ist Eduard Hellvig se crede fata mare. Eu am rezerve. Afirmatia ca nu-i treaba lui sa-l multumeasca pe Mazare este facuta ca sa ne linisteasca.