Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:19 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reacţie la „bursa zvonurilor“ Arhitectul Andrei Chivu - „Cine crede că aş fi omul vreunui politician este cel puţin naiv“

ro

06 Jul, 2015 15:57 2181 Marime text
 
Reîntors în Constanţa de aproximativ un an, după o experienţă de viaţă şi profesională de patru ani în Austria şi de trei luni în Franţa, arhitectul Andrei Chivu, iniţiatorul campaniei Salvează România Acum, a ţinut să transmită unele clarificări, referitoare la ultimele noutăţi apărute la  „bursa zvonurilor“ despre persoana sa. Redăm mai jos, integral, epistola sa.

„Doresc in primul rand sa va multumesc pentru sprijinul oferit in diversele campanii si actiuni pe care le-am organizat. Se implineste un an de cand sunt activ aproape exclusiv ca voluntar incercand (atat cat pot eu ca tanar cetatean) pe de o parte sa trezesc constiinta locuitorilor cu privire la problemele societatii noastre si a puterii noastre de organizare prin intermediul campaniilor umanitare si ecologice, pe de alta parte am facut tot posibilul de desenez si sa propun mediului politic si administrativ proiecte menite sa sprijine orasul la o scare mai mare (piste velo, muzeul satului doborgean, parcuri, terenuri de sport, evenimente culturale). Activitatea mea a fost impotriva vointei familiei si vechilor prieteni, lucru destul de dificil, de aceea sprijinul dumneavoastra si a noilor prieteni a contat foarte mult“, spune el în scrisoare.

„De putin timp primesc sfatul bine intentionat a unor prieteni care imi spun ca ar fi auzit ca prezenta mea publica alaturi de politicieni poate crea imaginea unei legaturi a carei natura nu o inteleg prea bine: ,«Andrei este omul policianului x».
Cine stie recunoasterea mea ca arhitect in Austria si de asemenea ACTIVITATEA DE DE UN AN EXCLUSIV COMUNITARA SI VOLUNTARA SI CREDE CA AS FI OMUL VREUNUI POLITICIAN ESTE CEL PUTIN NAIV. Eu colaborez cu oricine ca sa-mi sprijin comunitatea pentru ca asta simt ca trebuie sa fac.

Ca sa putem imbunatatii situatia orasului nostru, trebuie sa ne implicam in administratie si politica. Daca toata lumea le critica, dar nu se implica nimeni, nu rezolvam nimic. Eu am batut la toate usile posibile in 2014 (partide si administratie), inafara de felicitari, pana acum, invitatii pentru discutii am primit doar din partea dlui Chiru si mai nou si din partea administratiei mai mult la presiunea mea.

Eu personal ii simpatizez pe majoritatea politicienilor, in plan profesional am multe lucruri grave sa le reprosez dar sunt si lucruri de laudat. Imi pare foarte rau ei nu pot lasa orgoliile deoparte si sa uneasca bratele ca sa putem salva orasul pentru avem un vid mare de specialisti din pacate in administratie si in politica. Separati suntem si mai slabi.
va tin la curent cu activitatea mea,in clipa de fata lucrez in special tot la proiectul velo ca pot supravietui si eu“, transmite Andrei chivu prin intermediul unui comunicat de presă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii