Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:20 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reacția lui Liviu Dragnea după punerea sub acuzare de către DNA. Ce a declarat liderul PSD

ro

13 Nov, 2017 16:34 1371 Marime text
Liviu Dragnea a făcut o primă declarație, după ce procurorii DNA l-au anunțat că este urmărit penal, informează Antena3.ro. 
 

„Astăzi, am fost la DNA să-mi iau în primire al treilea dosar. Nu pot intra în detalii. Resping toate acuzațiile. Nu am legături financiare cu această societate. În rest o să vedem pe ce se bazează aceste afirmații. Am avut o discuție cu Tăriceanu și mi-a spus să rămân pe poziție și să ne continuăm coaliția. Nu cred că este afectată, sunt afectat eu. E un risc pe care mi l-am asumat în 2015, când am candidat pentru președinția PSD. Am avut multe mesaje de susținere. Am auzit și eu pe la colțuri despre acest dosar. Nu m-am gândit la demisie, am primit mesaje de susținere. Eu nu am fost în nicio comisie de licitație. Vreau să văd ce pun acolo ca și probe pentru a susține aceste afirmații. S-a vorbit despre multe lucruri neadevărate, de ce le-a pus acolo fără să verifice, nu știu”, a declarat Liviu Dragnea în cadrul unei conferințe de presă. 

 
În plus, acesta a mai precizat că sunt oameni care suferă pentru că cineva a generat și generează aceste acțiuni împotriva lui. 

”Nu am făcut niciun grup infracțional” - a mai precizat liderul PSD. .

Sursa: Antena3.ro. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii