Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:54 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RCS&RDS şi-a lansat propria reţea de hotspot-uri Wi-Fi Judeţul Constanţa, lider detaşat cu un număr de 15 hotspot-uri

ro

15 Jun, 2011 21:52 1036 Marime text

Clienţii RCS&RDS, abonaţi deja la serviciile fixe de acces la internet ale companiei, au acum la dispoziţie şi o reţea de puncte de acces Wi-Fi, disponibile în mai multe locaţii publice din Bucureşti, respectiv judeţele Constanţa, Bihor, Braşov, Sibiu, Mureş şi Argeş.

Prin intermediul reţelei proprii de hotspot-uri Wi-Fi, compania doreşte să ofere o alternativă la serviciile de acces la internet disponibile contra cost prin intermediul reţelelor de telefonie mobilă.

Utilizarea acestor hotspot-uri este gratuită pentru clienţii RCS&RDS, abonaţi ai serviciilor Digi Net Fiverlink 2 (39 lei), respectiv pachetele Digi Net Fiberlink 1 + Digi Net Mobil (39 lei). Pentru autentificare este necesar doar să introducem numele de utilizator şi parola folosită şi pentru conectarea la reţeaua fixă de acces la internet RCS&RDS. Hotspot-urile Wi-Fi pot fi accesate simultan, fără a fi deconectaţi de la reţeaua fixă de acces la internet.

În mod surprinzător, cea mai răspândită reţea de hotspot-uri Wi-Fi nu se află într-un mare centru urban cum este Bucureşti, unde deocamdată putem găsi puncte de acces doar la staţiile de metrou Izvor şi Eroilor, respectiv în mall-ul AFI Cotroceni. Lider detaşat cu un număr de 15 hotspot-uri este judeţul Constanţa, urmat de judeţul Bihor, locul de naştere al proprietarului companiei - Zoltan Teszari, cu 12 puncte de acces la internet.

Sursa: http://www.go4it.ro

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii