Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:13 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RCS&RDS confirmă că a preluat posturile de radio ProFM, InfoPro, Music FM şi Dance FM

ro

23 Dec, 2014 13:49 1658 Marime text
RCS&RDS confirmă, într-un comunicat remis, astăzi, agenţiei Mediafax, că a preluat posturile de radio deţinute de Central European Media Enterprises (CME) în România.

Comunicatul RCS&RDS face referire doar la cele patru licenţe terestre preluate de companie, cele mai importante, respectiv cele pentru ProFM, InfoPro, Music FM şi Dance FM. „Din luna decembrie, RCS&RDS îşi completează portofoliul media cu patru posturi de radio pe care le-a achiziţionat în urma tranzacţiei cu grupul Central European Media Enterprises (CME). ProFM, InfoPro, Music FM şi Dance FM sunt cele patru staţii de radio care se adaugă, din această lună, celor nouă posturi de televiziune pe care compania le deţine în prezent", se spune în comunicatul RCS&RDS.

Potrivit comunicatului, tranzacţia dintre grupul RCS&RDS şi CME „a fost supusă aprobării Consiliului Naţional al Audiovizualului“. „ProFM este unul din cele mai ascultate posturi de radio din România. Conform ultimelor date ale Studiului de Audienţă Radio, ProFM are, la nivel naţional, aproape 1,7 milioane de ascultători în fiecare zi şi peste un milion la nivel urban. Cota de piaţă zilnică a radioului este de 10% pe publicul comercial, la nivel naţional, şi de 9,1% la nivel urban", se mai spune în comunicatul RCS&RDS, citat de Mediafax.


Sursa: Mediafax
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii