Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:30 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Răzvan Nicolescu a anunţat că se retrage din Guvern

ro

13 Dec, 2014 16:24 3326 Marime text
Ministrul delegat pentru energie, Răzvan Nicolescu, şi-a anunţat retragerea din Guvern, pe contul personal de Facebook, informează B1 TV.

Răzvan Nicolescu susține că a discutat cu Victor Ponta despre ceea ce urmează, iar premierul i-a spus că îşi doreşte un nou concept: lipirea departamentului de Energie la Ministerul Economiei şi numirea unui ministru politic.

"Am discutat astăzi cu prim-ministrul Ponta despre ceea ce urmează. Mi-a comunicat că îşi doreşte un nou concept: lipirea, din nou, a Departamentului pentru Energie la Ministerul Economiei şi numirea unui ministru politic. I-am mulţumit pentru că mi-a dat şansă să fac ceva pentru România în aceste 10 luni. I-am comunicat că nu mă interesează nici o altă funcţie publică în România şi l-am rugat să continue reformele începute în energie: finalizarea straregiei energetice intrată în ultima sa fază, îmbunătăţirea eficienţei companiilor de stat, creşterea transparenţei şi a integrităţii, depolitizarea sectorului, atragerea tinerilor în administraţia care gestionează sectorul energetic.
 
Despre bilanţul acestor luni, despre reuşite şi nereuşite, dar şi despre planurile mele de viitor.....în următoarele zile.
 
Un lucru e cert : voi continuă că Preşedinte al Consiliului de Administraţie al Agenţiei Europene de Reglementare în Energie (ACER), mandatul pe care l-am primit de la Consiliu UE expirând în anul 2016. Această poziţie nu are nici un fel de legătură cu sistemul de administraţie din România", a scris Răzvan Nicolescu pe Facebook.
 
 
Departamentul pentru Energie va reveni, astfel, la Ministerul Economiei.

Pe de altă parte, premierul Victor Ponta a declarat că duminică se va lua în discuţie comasarea ministerelor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii