Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:15 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Razii ale poliţiştilor constănţeni Persoane, autovehicule, cluburi, baruri şi discoteci, la control

ro

26 Jan, 2015 15:19 1858 Marime text
Poliţiştii constănţeni au acţionat în perioada 23 – 25 ianuarie, în întreg judeţul cu efective mărite pentru combaterea infracţiunilor comise la regimul circulaţiei rutiere, a furturilor, a faptelor comise cu violenţă, pentru depistarea persoanelor urmărite, verificând totodată şi modul de asigurare cu pază a unităţilor de alimentaţie publică, după cum se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.
 
La acţiune au participat poliţiştii Serviciilor Investigaţii Criminale, Ordine Publică, cei ai Serviciului Rutier, luptătorii Serviciului Acţiuni Speciale. Activitatea a fost sprijinită şi de lucrătorii Inspectoratului Teritorial de Muncă din Constanţa.
 
Astfel, au fost efectuate filtre pe drumurile naţionale şi judeţene, precum şi în zona unităţilor de alimentaţie publică cu program de noapte (cluburi, baruri, discoteci). În urma acţiunilor au fost legitimate 378 de persoane, 127 de autovehicule au fost verificate, fiind depistate 5 persoane urmărite.
 
De asemenea, poliţiştii au constatat 6 infracţiuni, dintre care 4 conduceri sub influenţa băuturilor alcoolice şi 2 conduceri fără permis. Totodată, au fost aplicate 39 de sancţiuni contravenţionale, din care 34 la O.U.G. 195/2002 (15 pentru conducere sub influenţa alcoolului, 2 pentru lipsa I.T.P.-ului, una pentru lipsa RCA şi 16 alte abateri), 2 la Legea 333/2003 şi 3 la Legea 61/1991.
 
Oamenii legii au mai reţinut 16 permise de conducere, din care 15 pentru conducere sub influenţa alcoolului şi unul pentru nerespectarea dispoziţiilor poliţistului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii