Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Râuri de lacrimi Avocata Cristina Spirescu a fost condusă pe ultimul drum (video)

ro

01 Nov, 2010 11:57 4544 Marime text
rauri_de_lacrimi_protv.jpg Peste 300 de oameni au plans-o duminica pe avocata din Pitesti, care s-a aruncat in mare saptamana trecuta, innebunita de durerea care nu-i dadea pace de noua luni, de cand unica fiica ii murise intr-un accident.

Rauri de lacrimi! Avocata din Pitesti a fost condusa pe ultimul drum StirileProTV.ro

 

Chiar si preotul a inceput sa planga, coplesit de nenorocirea care lovise familia pe care o spovedea de ani intregi. Barbatul, care intr-un singur an si-a pierdut si fiica si sotia, abia a avut putere sa reziste pana la finalul inmormantarii.

Sotul avocatei le-a marturisit prietenilor ca-l doare sufletul ca nu i-a putut face o inmormantare crestineasca femeii. Pentru ca si-a luat viata, Cristina Spirescu a avut parte doar de o rugaciune citita de preot in fata capelei. Acelasi preot care o condusese pe ultimul drum si pe fata ei, la numai 20 de ani, nu si-a putut stapani insa emotia.

Sotul Cristinei a avut nevoie de sustinerea prietenilor ca sa poata rezista pana la final.

La inmormantare a venit si mama unuia dintre tinerii care a pierit, alaturi de Monica, in accidentul cumplit de la inceputul anului din Bulgaria. Coplesita de durere, femeia a lesinat la un moment dat si a avut nevoie de ingrijirea medicilor.

La final, sotul Cristinei si-a luat ramas bun cu ochii in lacrimi. Cristina a fost inmormantata langa fiica ei, pe care a iubit-o atat de mult.

Sursa: Stirileprotv.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii