Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:34 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A susţinut un spectacol în Mamaia Rapperul Xzibit, nemulţumit de cazarea din România

ro

29 Aug, 2015 17:48 3253 Marime text
Celebrul rapper american Xzibit a postat pe Facebook o serie de fotografii din timpul vizitei sale în România. Amintim că artistul a fost invitat să susţină un spectacol în Mamaia, la EGO Club, pe 27 august.
 
Xzibit a fost nemulţumit de camera hotelului în care a fost cazat. Prima impresie a rapper-ului fiind „prin ce mizerii trebuie să trec pentru fanii mei".

Rapperul a scris că „tot ce se află în această cameră este mai vechi decât mine", el având vârsta de 40 de ani.


 
"Uită-te la asta. Dorm pe canapea pentru că totul este roz aici. România, te iubesc, dar este o nebunie. De ce văd acest lucru?", a completat artistul.


O altă nemulțumire a fost faptul că intrarea în baie se făcea printr-o perdea de mărgele: „Asta nu e tot. Așa se intră în baie. Ați ghicit, mărgele. Prin asta trebuie să trec ca să ajung la fanii mei".


Fotografiile postate de Xzibit au reprezentat un motiv pentru internauţi să comenteze.
 
Originar din Detroit, Xzibit, în decursul carierei, a lucrat cu rapperii Snoop Dogg și Dr. Dre. Este, de asemenea, cunoscut pentru găzduirea spectacolului „Pimp My Ride”. Artistul a apărut şi în câteva roluri pe marile ecrane. În acest sens, amintim de rolurile jucate în „Full Clip”, „The Rock” şi „American Violet”.

Sursa foto: Facebook.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii