Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:27 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se aproprie Zilele Medgidiei Rapperul american Nana va concerta în Piațeta Decebal

ro

21 Aug, 2015 13:22 2441 Marime text
 
Zilele Medgidiei se apropie! Începând cu 2 septembrie, timp de patru zile, cetățenii vor avea parte de un spectacol desăvârșit, evenimente create special atât pentru copii cât și pentru cei mari, jocuri, piese de teatru, zumba și kangoo jumps și lansări de carte. Final grandios al maniferstărilor îi va aparține însă lui Nana, rapperul american care va concerta la Medgidia în seara de 5 septembrie, când faimoasa piesă „He’s Coming” va răsuna pe scena din Piațeta Decebal.
 
An de an Zilele Medgidiei sunt marcate de municipalitate prin evenimente deosebite, menite să creeze spiritul unei sărbători în Medgidia. Și anul acesta manifestările vor începe în data de 2 septembrie, ziua în care, acum 159 de ani apărea prima atestare documentară a orașului Medgidia.
 
Astfel, miercuri, 2 septembrie, începând cu orele 10.00, la Monumentul Eroilor, care a fost recent reabilitat, va avea loc un ceremonial religios și militar în cinstea eroilor neamului. De la ora 16.00, în Sala de Ședințe a Consiliului Local, va avea loc deschiderea oficială a Zilelor Municipiului  Medgidia, urmată, la ora 18.00, de premiera piesei de teatru „Regele Lear în noaptea revelionului”, care va debuta la Cercul Militar.
 
Dimineața celei de-a doua zile va fi dedicată copiilor, care vor putea participa la activități recreative și mai ales distractive alături de personaje de poveste, animatori și clovni, precum și concursuri de role, skateboard și biciclete sau șah. De la ora 17.00 va avea loc o expoziție de pictură, la Casa de Cultură „Ioan N. Roman”, iar de la ora 18.30 distracția se  mută din nou în parcul 1 Mai, unde timp de două ore doritorii vor putea participa la o demonstrație de Zumba Fitness și Kangoo Jumps, iar de la ora 21.00 cerul se va lumina cu sute de lampioane.
 
Prima parte a zilei de 4 septembrie va fi dedicată cărții și iubitorilor de carte, care vor putea participa la două lansări de carte, volume scrise de Adrian Ilie și Cristian Teodorescu. Seara, de la 17.30, scena din piațeta Decebal va fi animată de artiștii locali, iar de la orele 19:00, dăm muzica tare pentru a-i asculta pe Ligia G Band, Vescan, Alina Eremia și Proconsul.
 
Ultima zi din cadrul Zilelor Medgidiei începe de la orele 18.00 cu recitaluri ale artiștilor locali și alte suprize, iar de la ora 20.00 pe scena vor urca Matteo, Andreea Bălan și renumitul rapper american Nana. Noaptea se va încheia cu un spectaculos foc de artificii.
 
Zilele Municipiului Medgidia sunt organizate anul acesta de Primăria Municipiului Medgidia, împreună cu Spice Events, având ca partener media Kiss FM.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii