Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:02 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Raport Poliția Română. 185 de persoane supravegheate judiciar în ultima săptămână

ro

22 Oct, 2017 16:00 1029 Marime text
Poliţia Română verifică, periodic, modul în care persoanele puse sub supraveghere judiciară îşi respectă obligaţiile, iar în cazul încălcării acestora, sesizează instanţa competentă.

În ultima săptămână, la nivel naţional, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 185 de persoane şi au fost înregistrate 19 înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere judiciară, dispuse iniţial, cu alte măsuri.

În perioada 13 - 20 octombrie a.c., la nivel naţional, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 185 de persoane. Măsurile preventive care stabilesc supravegherea judiciară presupun obligaţii în sarcina persoanelor faţă de care au fost dispuse.

Astfel, poliţiştii desfăşoară activităţi specifice faţă de 38 de persoane pe numele cărora a fost dispusă măsura arestului la domiciliu și faţă de 147 de persoane pe numele cărora a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Tot în această perioadă, la nivel naţional, au fost înregistrate 19 înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere dispuse iniţial, cu alte măsuri.

Astfel, măsura controlului judiciar a fost înlocuită, în 2 cazuri, cu măsura arestului la domiciliu, în 7 cazuri a fost înlocuită cu arestarea preventivă, în alte 6 cazuri cu măsura condamnării cu executare, iar în 2 situații cu măsura condamnării cu suspendare.

De asemenea, într-un caz, măsura arestului la domiciliu a fost înlocuită cu arestarea preventivă, iar în alt caz a fost înlocuită cu măsura condamnării cu executare.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii