Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:00 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rapidistii i-au adus un ultim omagiu actorului Nicu Constantin

ro

17 Sep, 2009 21:03 988 Marime text

Niculae Manea, directorul tehnic al echipei de fotbal Rapid Bucureşti şi George Copos, finanţatorul echipei giuleştene, au venit, joi, la Biserica Icoanei din Capitală, pentru a-i aduce o coroană de flori, în semn de omagiu, actorului Nicu Constantin, care a murit, marţi, la vârsta de 70 de ani.

'Este o mare pierdere pentru toţi rapidiştii, pentru că într-adevăr a fost un om bun şi un rapidist adevărat. Nicu Constantin iubea mult echipa', a declarat Nicolae Manea.

Este cunoscut faptul că regretatul actor era un fan al echipei Rapid. Printre cei veniţi să-i aducă un ultim omagiu artistului s-au aflat şi colegii de scenă - Alexandru Arşinel, Stela Popescu, Nae Lăzărescu, Vasile Muraru, Cristina Stamate, Tamara Buciuceanu-Botez -, dar şi primarul sectorului 2 al Capitalei, Neculai Onţanu.

'A fost un om extraordinar, un prieten al tuturor românilor. Pentru mine a fost un adevărat model de viaţă, prin bunătatea şi sufletul său extrem de deschis. A fost un om bun cum puţini mai vedem astăzi', a spus edilul de sector, adăugând că decesul artistului aduce cu sine o 'durere naţională'.

Trupul neînsufleţit al regretatului actor a fost depus, joi, la Biserica Icoanei, unde va rămâne până sâmbătă dimineaţă, când va fi dus în localitatea sa natală, Eforie Sud, unde, în jurul orei 12,00, va fi înmormântat în cavoul familiei.

AGERPRES

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii