Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Răniții de la Colectiv, internați la Spitalul Floreasca, au o evoluție bună

ro

18 Nov, 2015 21:48 974 Marime text
 
Trei răniți în clubul Colectiv se află în continuare internați la Spitalul de Urgență Floreasca. Şeful Secției de Chirurgie Plastică și Reparatorie, profesorul Ioan Lascăr, a declarat însă că toţi trei au o evoluţie bună.
 
"Unul dintre pacienți, de fapt cel mai grav, care la internare a fost în stop cardiac și resuscitat, este într-o stare neașteptat de bună. Părea lipsit de orice speranță și uitați că au trecut mai bine de două săptămâni și luptă cu boala. Ceilalți doi sunt bine. O fată este chiar foarte bine și celălalt pacient pe care îl mai avem este pe o traiectorie favorabilă. Așa cum am zis de la început, săptămâna a doua a fost cea mai grea și atunci rata de decese legată de complicațiile majore este maximă, dar deja am trecut de perioada respectivă", a afirmat medicul chirurg, pentru Agerpres.
 
În spitalele bucureștene erau astăzi internați 49 de răniți în Colectiv, 12 dintre aceștia în stare critică și gravă și 37 în stare bună. Alți 30 sunt internați în unități medicale din străinătate.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii