Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:16 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Răniţi în accidentele rutiere din judeţul Constanţa

ro

30 Sep, 2012 16:13 1635 Marime text
Sâmbătă, în jurul orelor 17.42, Andrei R. (21 ani), din Techirghiol, a condus un autoturism pe strada Eforie din localitatea Techirghiol şi ajungând la intersecţie cu strada Minerva nu s-a asigurat la efectuarea virajului către stânga şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de Alexandru Răzvan L. (21 ani), din Schitu, în aceeaşi direcţie de mers şi care se angajase în depăşirea neregulamentară a primului autoturism peste marcajul longitudinal continuu.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui Andrei R. şi a lui Alexandru Răzvan L.

Duminică, în jurul orelor 04.06, Dorin B. (27 ani), din localitatea Băneasa, judeţul Constanţa a condus un autoturism pe strada Portului din localitatea Oltina către centrul localităţii şi într-o curbă la stânga a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un zid.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto şi a altor trei pasageri din autoturism.

Tot în ziua de duminică, în jurul orelor 04.20, Iulian C. (28 ani), din Viişoara, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, a condus un autoturism pe bulevardul 1 Decembrie 1918 şi ajungând în zona intersecţiei cu strada Traian, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a lui Marius-Valentin L. (pasager pe locul din dreapta faţă) şi vătămarea corporală uşoară a lui Erol M. (pasager pe locul din stânga spate).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii