Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:02 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Raluca Turcan propune în Parlament facilități fiscale pentru producțiile cinematografice

ro

15 Jan, 2017 19:13 1594 Marime text
Președintele PNL, Raluca Turcan, va propune în Parlament un pachet de facilități fiscale pentru producțiile cinematografice filmate în România, după modelul utilizat în alte state europene, informează Agerpres.

Raluca Turcan subliniază, într-un comunicat transmis duminică, de Ziua Culturii Naționale, că în viziunea Partidului Național Liberal promovarea culturii naționale nu este doar o obligație, ci poate fi și o sursă importantă de creștere economică, prin integrarea sa cu dezvoltarea regională și turismul.

„Trebuie create condițiile ca patrimoniul național, potențialul creativ și natural să genereze prosperitate pentru comunitățile locale și pentru cetățenii români. În acest sens, voi propune în Parlament un pachet de facilități fiscale pentru producțiile cinematografice filmate în România, după modelul utilizat în alte state membre ale Uniunii Europene. Pentru a valorifica cu adevărat cultura românească este nevoie de curaj și de ieșirea din tiparele generatoare de stagnare", afirmă președintele PNL, Raluca Turcan, potrivit Agerpres.


Sursa foto: hotinfp.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii