Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:38 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA, la datorie. 19 de echipe de intervenţie sunt pregătite să intervină

ro

12 Jun, 2016 20:03 1471 Marime text
În urma atenționărilor meteo, la nivelul SC RAJA SA s-au luat toate măsurile necesare pentru a se putea interveni cu promptitudine. Astfel, la nivelul municipiului Constanţa, au fost pregătite să intervină 19 de echipe de intervenţie dotate cu wome, vidanje și pompe de mare putere, care vor asigura permanenta în toată această perioadă.
 
Echipele RAJA patrulează şi intervin pentru degajarea gratarelor pluviale, în zonele sensibile ale orașului, adică strada Ahile Mihail, zonele Delfinariu și Dacia, precum şi marile bulevarde: Mamaia, Alexandru Lăpuşneanu, Ferdinand, 1 Decembrie 1918. În cazul în care vor apărea situaţii de urgenţă, RAJA este pregătită să dubleze numărul echipelor de intervenţii.
 
"Facem un apel către toţi abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii la numărul de telefon 0241.66.44.44", transmit reprezentanţii regiei de apă.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii