Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:12 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA a răspuns la 28 de sesizări în doar câteva ore

ro

12 Oct, 2015 12:57 1055 Marime text
 
În cursul nopții trecute, dar și în prima parte a acestei zile, cele 38 de echipe de intervenţie ce asigură permanența în toată această perioadă, au răspuns la 28 de solicitari venite atât din  municipiul Constanța, cât și din restul județului.
 
Cele 11 sesizări din Constanța au fost din zona Centrală - străzile Pictor N. Grigorescu și Mircea cel Bătrân, Km 5 - str. Amurgului, Coiciu - str. Merișor, Inel II - str. Soveja, Faleză Nord - str. Unirii și Chiliei și cartierul Tomis Nord - str. Cișmelei.
 
Din restul județului, s-au primit 17 reclamații: câte patru din Năvodari și Mangalia, trei din Medgidia și șase din Eforie. Echipele de intervenție au răspuns la toate aceste solicitări, la ora actuală toate acestea fiind rezolvate.
 
RAJA Constanța face un apel către toţi abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii la numărul de telefon 0241.66.44.44.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii