Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:26 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Raed Arafat reacţioneză la criticile şefului Corpului de Control al premierului

ro

25 Sep, 2016 09:30 2046 Marime text
Raed Arafat a comentat, în această dimineață, la Digi24, criticile exprimate de şeful Corpului de Control al prim-ministrului, Valentin Mircea, în legătură cu modul în care autoritățile au reacționat la cutremurul din noaptea de vineri spre sâmbătă.
 
Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Valentin Mircea a scris: „Instituțiile statului român au note maxime la simpozioane și umflat mușchii, dar nu vă bazați pe ele când va lovi un mare cutremur”. Criticile şefului corpului de control al premierului au vizat modul în care Institutul pentru Fizica Pământului, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă şi televiziunile de ştiri au transmis informaţii imediat după seism. 
 
Astfel de mesaje duc la deruta populației, a declarat Raed Arafat la Digi24. Este practic un îndemn: faceți fiecare ce vă taie capul, ceea ce este foarte grav, a subliniat secretarul de stat în MAI. Populația trebuie să lucreze și să colaboreze cu instituțiile statului, a arătat Raed Arafat, amintind de recentul exemplu oferit de Italia la cutremurul de la Amatrice.
 
Raed Arafat a mai spus că reacția instituțiilor române după cutremur a fost cea corectă și nu știe la ce se aștepta Valentin Mircea.
 
Între timp, postarea de pe Facebook a lui Valentin Mircea a fost ștearsă.

Citește și: Șeful Corpului de Control al premierului – „Nu vă bazați pe instituțiile statului când va lovi un mare cutremur”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii