Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:01 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Răducu Mazăre se îmbracă-n „Butterfly"

ro

27 Mar, 2012 15:47 1848 Marime text

Radu Stefan Mazare, fiul primarului Constantei va urca pe podiumul de moda de la Tribute Summer Club din Mamaia, sambata seara, 31 martie, cu prilejul prezentarii celei mai noi colectii a brandului Maschio, a carui imagine este.

Radu Stefan Mazare Junior va fi vedeta show-ului de moda al mamei sale, designerul Ianina Petcu, care a creat acest brand de camasi barbatesti. Designerul lanseaza cu acest prilej colectia „Butterfly", care se remarca prin culori puternice, specifice primaverii.

Radu este imaginea brandului Maschio si va fi sustinut sambata seara si de tatal sau, care si-a anuntat prezenta la eveniment.

Show-ul de moda precede un concert pe care Stefan Banica il va sustine la Tribute Summer Residence din Mamaia.

"Va fi o seara cu totul speciala, in care invitatul de marca este Stefan Banica. Inainte de concertul lui Stefan constantenii vor putea admira cea mai noua colectie semnata Ianina Petcu, iar printre cei care vor urca pe scena este si Radu Mazare Junior.

Va fi un eveniment de amploare ce precede debutul sezonului estival, odata cu weekendul de 1 mai. Pregatim o serie de evenimente importante, iar Tribute Summer Residence va deveni cel mai in voga loc de pe litoral", a declarat Dan Cocis, manager Tribute.

Biletul de intrare la evenimentul din Tribute Summer Club, care include concertul lui Stefan Banica si prezentarea de moda Ianina Petcu, este de 30 de lei si poate fi achizitionat prin rezervare telefonica.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii