Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazăre şi Mihai Leu vor vorbi despre pasiunea lor pentru maşinile de colecţie

ro

20 Aug, 2012 10:50 1659 Marime text

Prima licitaţie dedicată maşinilor de colecţie debutează cu o conferinţă de presă. Reprezentanţii Artmark organizează evenimentul mediatic miercuri, 22 august, de la ora 12.00, în Club Fratelli din Mamaia.

Primarul Constanţei Radu Mazăre, campionul de box şi auto Mihai Leu şi Cătălin Ghigea, reprezentant Oldtimer vor oferi informaţii despre pasiunile lor şi despre întreţinerea unei maşini de elită.

Despre cifre, comparaţii şi ale curiozităţi cu privire la licitaţiile de maşini va vorbi Alexandru Bâldea din partea Casei Artmark.

Nu vor lipsi nici fetele frumoase şi nici şampania de colecţie.

Cele mai carismatice automobile de colecţie îşi vor tura motoarele la maximum pe data de 26 august, la Fratelli Beach & Club.

21 de maşini de colecţie vor fi licitate în seara de 26 august, în alternanţă cu 29 piese din categoria sports memorabiliă, 8 şampanii rare şi două colecţii de vinuri.

Licitaţia va scoate spre vânzare automobile seducătoare, mărci fetişizate în filmele-cult ale anilor '60-'70-‘80 (Lincoln Continental - maşina lui Don Vito Corleone din filmul "Naşul/The Godfather", Jeep Wyllis din celebrul serial „M*a*s*h" sau modelul de Ford Mustang condus de Jim Morrison în "HWY: An American Pastoral"), dar şi maşini cu o istorie fascinată (BMW 760Li, fosta maşină a Majestăţii Sale, Regele Mihai sau Monopostul Ferrari F399, condus de Michael Schumacher la mondialele din 1999).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii