Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:57 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazăre O să îmbogăţesc organizaţia de femei a PSD cu manechine cu care am defilat pe podium

ro

26 Aug, 2011 21:38 1098 Marime text

Primarul municipiului Constanţa, Radu Măzare, a spus, vineri, la Şcoala de vară a femeilor PSD organizată la Mamaia, că femeile sunt cel mai bun şi cel mai frumos lucru pe care îl are România şi că va îmbogăţi organizaţia PSD de femei cu manechinele cu care a defilat pe podium.

Mazăre a apărut, vineri, la şcoala de vară a femeilor PSD, îmbrăcat într-o uniformă militară cu mânecă scurtă, pantaloni scurţi, încălţat cu o pereche de bocanci şi cu o beretă roşie pe cap, fiind asaltat de numeroase femei social-democrate care l-au îmbrătişat şi s-au fotografiat cu el. În discursul său, Mazăre a spus că este o mare plăcere să participe la acest eveniment şi consideră că femeile reprezintă cel mai important lucru pe care îl are România. "Este o plăcere mare pentru mine să vin să mă întâlnesc cu dumneavoastră. Nu ştiu dacă m-ar fi invitat la altă şedinţă dacă aş fi venit, că nu prea ador şedinţele. Dar având în vedere că este vorba despre doamne, că este vorba despre femei, m-am echipat corespunzător şi m-am prezentat în faţa dumneavoastră. Ce să vă învăţ eu pe dumneavoastră? Nu am ce să vă învăţ la o şcoală politică, tot ce pot să vă spun că eu cred că cel mai bun lucru şi cel mai frumos lucru pe care îl are ţara asta sunt femeile", a spus Mazăre la începutul discursului său.

El a mărturisit că în toată cariera să cel mai bine a lucrat cu femeile şi a precizat că 80 la sută din directorii din cadrul Primariei Constanţa sunt femei. Apoi, Mazăre le-a invitat pe participantele la şcoala de vară a PSD să vină vineri seară într-un club din Mamaia pentru a se distra. "Sper să ne întâlnim şi în vreun club că eu cred că mai dansaţi şi dumneavoastră, nu numai manechinele. Dacă acum două săptămâni eram cu 100 de manechine la Fashion Summer Festival", poate în seara asta ies cu 100 de femei din PSD, social-democrate. Am dus o luptă asiduă vara asta şi o să îmbogăţesc organizaţia de femei din toată România cu manechinele cu care am defilat pe podium", a afirmat Mazăre. Apoi, primarul s-a retras de la tribună, dar nu a fost lăsat să plece deoarece o femeie l-a rugat să le mpartăşească cheia succesului său la electorat. "Deci vreţi un discurs mai serios", a spus Mazăre, care a revenit la microfon. El a afirmat apoi că lucrurile în viaţă trebuie făcute echilibrat şi cu măsurră, dar trebuie să te şi distrezi şi să ai curajul să spui întotdeauna ceea ce gândeşti.

În urmă cu două săptămâni, în Piaţa Casino din Mamaia s-a desfăşurat, timp de trei zile, "Fashion Summer Festival", în cadrul evenimentui prezentându-şi colectiile designeri precum Cătălin Botezatu, Mihai Albu, Laura Olteanu, Andres Aquino (New York), Giada Curti (Roma), Gianni Sapone (Milano), Aly Fawaz (Liban). În prima seară a evenimentului, Radu Mazăre a defilat pe podium îmbrăcat într-un costum de toreador de culoare mov, creaţie a lui Cătălin Botezatu. El a fost însoţit în timpul prezentării de două tinere care purtau rochii lungi, roşii, şi a fost admirat de mama sa, de fratele său, Mihai, de mai multi angajaţi ai Primăriei, dar şi de sute de persoane care au înconjurat zona din Piaţa Cazionului, unde a avut loc evenimentul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii