Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Radu Mazăre, o lună de la arestare În baza cărui articol a dispus Curtea Supremă menținerea edilului suspendat în spatele gratiilor

ro

02 May, 2015 08:38 2388 Marime text


Azi se împlinește o lună de la arestarea preventivă a lui Radu Ștefan Mazăre, edilul suspendat al municipiului Constanța.

Mazăre a fost arestat, alături de Sorin Gabriel Strutinsky, pe data de 2 aprilie. Mandatele celor doi au fost emise de judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție a României.

Pe data de 29 aprilie, Curtea Supremă a decis prelungirea măsurii preventive cu încă 30 de zile, în baza art. 234 alin. 1 Cod de procedură penală conform căruia „arestarea preventivă a inculpatului poate fi prelungită, în cursul urmăririi penale, dacă temeiurile care au determinat arestarea iniţială impun în continuare privarea de libertate a inculpatului sau există temeiuri noi care justifică prelungirea măsurii“. 

Atât Mazăre, cât și Strutinsky au formulat câte o contestație împotriva menținerii lor în spatele gratiilor. 

Contestațiile celor doi vor fi soluționate tot de judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție a României.  

REFERATUL DNA PRIVIND PROPUNEREA DE ARESTARE A LUI RADU ŞTEFAN MAZĂRE ŞI A OMULUI DE AFACERI SORIN GABRIEL STRUTINSKY (DOCUMENT) 

CE MICĂ E LUMEA!
FOSTA JUDECĂTOARE A DOSARULUI „MITA DE LA PRIMĂRIE“ ANALIZEAZĂ, AZI, CEREREA DE MENŢINERE ÎN AREST A LUI MAZĂRE ŞI A LUI STRUTINSKY (REFERAT DNA
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii