Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazăre, la România TV "M-au băgat la beci și după au zis că nu au nicio probă"

ro

15 Sep, 2014 21:25 1340 Marime text
 
Radu Mazăre a declarat în această seară, într-o interveție telefonică la postul România TV, că el consideră declarațiile publice făcute în urmă cu două zile sunt justificate, în condițiile în care în urmă cu cinci luni a fost săltat de mascați și de atunci nu simte că în dosar se înaintează.

"M-au băgat la beci și după au zis că nu au nicio probă. Judecătorul a judecat foarte corect. Și acum mă întrebanm și eu de ce m-ai luat cu mascați și mi-ai dat drumul și de cinic luni nu ai mai făcut nimic. Că putea să mă citeze. De 10 ani mă citează și eu mă prezint", a declarat edilul șef al Constanței.

Amintim că DNA a remis astăzi un comunicat opiniei publice, în care informează că "în urma a unor declaraţii publice făcute, la data de 12 septembrie 2014, de primarul municipiului Constanţa Mazăre Radu Ştefan, persoană având calitatea procesuală de inculpat în dosarul nr. 2/P/2014 aflat în faza de urmărire penală, Direcţia Naţională Anticorupţie a formulat, faţă de acesta un denunţ pentru săvârşirea  infracţiunii de presiuni asupra justiţiei, prevăzută şi pedepsită de art. 276 Cod Penal."
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii