Ziua Dobrogei, 139 ani
14 noiembrie 1878 - 14 noiembrie 2017
05:08 20 10 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Radu Mazăre, la ÎCCJ “Nu mă tentează funcţia de preşedinte al PSD”

ro

23 Oct, 2014 13:27 1426 Marime text
Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, prezent la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), a declarat, astăzi că nu îl tentează funcţia de preşedinte al PSD. De asemenea, edilul şef al Constanţei consideră că nu este oportună discuţia despre tandemul Liviu Dragnea - Sebastian Ghiţă la conducerea partidului.
 
“Nu mă tentează funcţia de preşedinte al PSD. Dacă mă tenta, mă tenta funcţia de preşedinte al statului şi aş fi candidat”, a declarat Radu Mazăre la România TV.

Întrebat ce crede despre tandemul Dragnea-Ghiţă, Radu Mazăre a spus: “Nu mi se pare oportun să discutăm acum despre tandemul Ghiţă-Dragnea, nu m-a interesat, nici nu mă preocupă, dar în principiu e în regulă”, a spus primarul Constanţei.

Totodată, întrebat ce părere are despre punerea sub acuzare a lui Viorel Hrebenciuc, Mazăre a precizat că ridică semne de întrebare faptul că judecătorii implicaţi în acest caz nu au fost arestaţi, ci sunt cercetaţi sub control judiciar.

Menţionăm că, astăzi, Radu Mazăre s-a prezentat la ÎCCJ, unde se judecă cererea sa de revocare a măsurii controlului judiciar impusă împotriva lui în dosarul în care este acuzat de corupţie în legătură cu construirea cartierului Henri Coandă.

Ti-a placut articolul?

Comentarii