Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:58 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazăre la Curtea de Apel Bucureşti “Decizia de a renunţa la funcţia de primar o să o iau eu singur şi niciun adversar politic sau vreun cetăţean, sau 10 sau 100”

ro

18 Nov, 2014 12:54 3097 Marime text
Primarul municipiului Constanţa a ajuns astăzi la Curtea de Apel Bucureşti, acolo unde s-a prezentat pentru noul termen în Dosarul Retrocedărilor.

Întrebat dacă îşi va da demisia, aşa cum anunţa cu două zile în urmă, edilul-şef al municipiulu Constanţa a răspuns: “Eu am spus că dacă sistemul rămâne în continuare la fel, mă gândesc să renunţ. Îi urez succes în mandat lui Iohannis. Decizia de a renunţa la funcţia de primar o să o iau eu singur şi niciun adversar politic sau vreun cetăţean, sau 10 sau 100. Este o decizie pesonală a mea pe care o să o analizez. Eu am spus că dacă lucrurile şi sistemul va merge la fel în continuare şi voi fi hăituit pentru fiecare hârtie, o să mă retrag.”

La întrebarea reporterilor, dacă este de părere că Victor Ponta trebuie să îţi prezinte demisia, Radu Mazăre a răspuns:n “Nu ştiu să vă răspund la chestiunea asta. Sunt în discuţie şi cu colegii mei de la Constanţa”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • liana 20 Nov, 2014 13:46 Din pacate, "decizia"o s-o luam noi!