Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:28 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazăre, într-o ţinută de aviator la Fashion Week

ro

04 Aug, 2012 12:48 2617 Marime text

1-cristi-cimpoes_1.jpgRadu Mazăre a defilat în uniformă de aviator la un festival de modă ce se desfăşoară în aceste zile la Mamaia. La eveniment au asistat sute de turişti care au făcut haz de mustaţa afişată de primarul Constanţei. Festivalul de modă de pe litoral este preluat de televiziuni din 180 de ţări.

Ţinuta lui Mazăre, creata de designerul Marcela Cuzic, a amuzat sutele de turisti stransi la Cazino Mamaia. Mustata i-a dat cele mai mari batai de cap.

"Mustaţa e mortală, dar nu mă face să rând că sare. Eu întotdeauna sunt un alt personaj. Este o uniformă de pilot de avion de vânătoare din primul război mondial. Sunt ca baietii aia de-acolo, sunt cuminte sunt ascultator, am stat sa-mi lipeasca mustata", a spus Mazăre.

"Am văzut că toată lumea mă copiază. O colecţie Chicago făcută de mine acum 10 ani. Am văzut pe Mazăre într-un costum de aviator, identic cu colecţia “Aviator”, spune Cătălin Botezatu.

"Mi se pare o tinuta masculina si potrivita pentru perioada interbelica. Nu, e o tinuta folosita de toti aviatorii, nu stiu cine pe cine a copiat.", a replicat Marcela Cuzic, creatoare de modă.

Festivalul de modă de la Mamaia continuă în acest weekend cu noi prezentări.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii