Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:53 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazăre, despre pagina de Facebook a Primăriei Constanţa

ro

08 Jan, 2015 15:00 2212 Marime text
În scurt timp, primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, va susţine o conferinţă de presă pe tema paginii de Facebook a Primăriei.

UPDATE 15.26: Radu Mazăre a anunţat astăzi că Primăria Constanţa îşi lansează pagina de Facebook. Primarul a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că e cea mai elaborată pagină de Facebook a unei instituţii publice din România.

Radu Mazăre a adăugat că pagina de Facebook a primăriei are o serie de subpagini, în funcţie de domeniu. Totodată, el a precizat că anunţurile municipalităţii vor fi postate în permanenţă pe această pagină.

În aceeaşi ordine de idei, şeful administraţiei publice locale a ţinut să precizeze că sesizările făcute de constănţeni pe Facebook vor primi răspuns în două - trei zile.

UPDATE 15.33: Pagina de Facebook a Primăriei Constanţa va fi conectată cu pagina de Facebook a Biroului de taxe şi impozite locale.

"Treaba e o treabă serioasă, de comunicare. Este, ca să folosesc un cuvânt care nu-mi place, o chestiune de transparentizare", a declarat Mazăre. Potrivit declaraţiilor primarului, municipalitatea va face angajări pentru administrarea acestei pagini de Facebook.

Nu mai puţin important, edilul-şef a mai spus că cine nu va respecta termenii şi condiţiile de utilizare a paginii de Facebook a Primăriei Constanţa va fi acţionat în instanţă de juriştii instituţiei, dat fiind faptul că Facebook-ul e spaţiu public.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii