Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:50 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazăre, despre arestul la domiciliu „Cică au voie să intre gagicile”

ro

10 Apr, 2014 17:31 3769 Marime text

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a stat astăzi de vorbă cu jurnalişti despre noaptea sa petrecută în arest. Acesta a declarat că a întâlnit condiţii groznice, şi a ţinut să precizeze că, dacă la recurs va pedeapsa stabilită va fi cea de arest la domiciliu, partea bună este că  va putea primi „gagici” în vizită, potrivit Realitatea TV.

Mazăre a precizat că nu i-a fost uşor şi a povestit despre persoanele pe care le-a întâlnit în noaptea sa petrecută în arest. Acesta a mai adăugat că vacanţa pe care şi-o propusese îm Madagascar nu este exclusă, dar că încă nu ştie dacă va avea voie să părăsească ţara. Aşteaptă să vadă ce se va întâmpla şi în cazul în care va fi liber, dorinţa lui este să mergă undeva să se liniştească după ultimele evenimente petrecute. Despre arestul la domiciliu, edilul a spus amuzat că este bine că au voie să îl viziteze „gagicile”.

Amintim că primarul Radu Mazăre, la decizia judecătorilor Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, a fost aseară eliberat sub control judiciar, după ce procurorii DNA au propus arestarea pentru 29 de zile în dosarul de luare de mită în care este cercetat alături de omul de afaceri Avraham Morgerstern, care este cercetat în acelaşi dosar pentru dare de mită.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii