Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:12 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazăre, „certat” pe Internet „Vrem parcări în Constanța”. Petiția a fost semnată de sute de persoane

ro

20 Apr, 2014 15:22 4054 Marime text
Pe site-ul petitieonline.com a fost postat un document virtual intitulat „Vrem parcări în Constanța”. Petiția a fost semnată de aproape 400 de persoane, care susțin că în municipioul Constanța sunt prea puține locuri de parcare.
 
„Dragă domnule primar Radu Mazăre, îți mulțumim din suflet (ironic) pentru minunatele pasarele pe care le vei inaugura în curând în Mamaia, însă noi, șoferii din Constanța, deținătorii de autovehicule și plătitori de taxe (iar mai nou de amenzi), îți atragem atenția că noi locuim în municipiul Constanța, nu în stațiunea Mamaia! Îți atragem atenția că orașul nostru drag (și al tău) are o nevoie urgentă de locuri de parcare (suntem conștienți că știi asta, doar vrem să-ți reamintim) și sperăm că o să încetezi să mai ignori această problemă care, pe zi ce trece, devine tot mai apăsătoare pentru șoferii care s-au săturat să fie înjurați de pietoni și sătui să înjure la rândul lor, pe cei de la Poliția locală. Suntem conștienți că pentru tine, marele primar al Constanței, reales după ani și ani, mandat după mandat, un grup de câteva sute de persoane nu reprezintă nimic, însă sperăm să adunăm câteva mii de semnături care, dacă nu te vor face să iei atitudine (în legătură cu parcările, nu împotrivă noastră), măcar să te pună pe gânduri”, a scris pe site-ul mai sus precizat inițiatorul petiției. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • DRAGUSIN RAZVAN 18 Jul, 2014 15:55 Domnule primar Pe strada jupiter locatarii blocurilor cfr si cinemascop NU au avut voie sa inchirieze spatiu de parcare pe banii lor ca cica este SPATIU PUBLIC ......dar firma ZEPTER PE ACEIASI STRADA A PUTUT .....a dat MITA SI A PUTUT DE ANI DE ZILE NE CHINUIM SA PARCAM MASINILE 6LA NUMAR......LA ZEPTER SA GASIT LOC DE 4 ..... MIZERII SI SICTIR TOTAL LA PRIMARIE ....... POATE CITITII MESAJELE PLATITORILOR DE TAXE DIN ORAS.......PEMTRU CE SA VA MULTUMESC....STAU IN BLOCUL CINEMASCOP SI PARCHEZ LA ......CONSULATUL RUS SAU LA GARA CA ALTFEL BLOCHEAZA ROTILE .......
  • Dumitrescu Simona 26 Apr, 2014 07:55 In primul rand trotuarele sunt sub orice critica in Constanta;indiferent de zona, centru, Casa de Cultura, Gara, etc. situatia este aceeasi. Nu mai vorbesc de zona Peninsulara...este jale, chiar si acolo unde s-au realizat lucrari in piata Ovidiu...Copacii au fost mutilati ...Constanta este un oras murdar, fara verdeata!!!
  • mata 25 Apr, 2014 09:36 Poate puneti si link-ul la petitia aia si poate se remarca puhoiu de moldoveni si soldoveni de TL care ne-au invadat neau luat locurile de munca au cumparat terenuri case si au umplut orasul jumatate din ei deja au trecut pe CT e supraaglomerat orasul si inca continua sa dea autorizatii de blocuri de 6-7 etaje intre case cum e posibil sa dai autorizatie de constructie la bloc cu 20-30 apartamente cand are deschidere de 6-8 metri si incap maxim 4 masini? iar in parcare subterana 4-5 masini? idioti care aproba autorizatii de constructii pe ce criteriu o fac? se gandesc ca vecinii cladirii or sa parcheze la N sute de metri si pe strazi laturalnice ca sa le faca loc celor 20-30 de noi propietari? sa nu mai zicem ca acum sunt 2-3 masini de apartament (sotul, sotia , copilul fiecare cate o masina)?
  • murgoci 20 Apr, 2014 19:21 Doresc si un aeroport in constanta,ca domnul marazare sa poata sa-si ia zborul