Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:57 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazăre a scăpat de plângerea cu privire la o tunsoarea sa

ro

25 Nov, 2014 15:25 1963 Marime text
Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a declarat astăzi că organizaţia non-guvernamentală care a trimis Parchetului General o sesizare cu privire la o tunsoarea sa și-a retras plângerea. 

Primarul Constanței avea plângere din partea unor membri a unui ONG cărora li s-a părut că înfățișarea sa din ultima vreme este inspirată din cea a dictatorului nazist Adolf Hitler. 

„Da, a fost retrasă plângerea. Ca să nu am discuţii, m-am dus şi m-am tuns. Şi mi-au dat email şi mi-au spus că au analizat, eu le-am spus că-s încântat. Pentru ce am făcut în 2009 mi-am cerut scuze şi o fac de fiecare dată. Pentru asemănarea de acum, ca să nu fie discuţii, mi-am schimbat frizura”, a declarat Radu Mazăre în cadrul conferinţei de presă susţinută astăzi la Primăria Constanţa. 

Primarul municipiului Constanţa a mers la stilist imediat după ce Centrul pentru Monitorizarea şi Combaterea Antisemitismului l-a reclamat la Parchet pentru freza „hitleristă”. Pentru că nu vrea să supere  comunitatea evreiască, primarul Constanţei a mers la coafor şi i-a cerut frizerului personal să-i schimbe coafura. După o jumătate de oră, a apărut cu părul dat pe spate. La mustaţă nu renunţă.

Radu Mazăre s-a prezentat în public, la doar două zile de la alegerea preşedintelui Klaus Iohannis, cu o tunsoare şi mustaţă ca ale lui Hitler. Gestul lui a fost privit ca „scandalos şi provocator”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii