Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE2. Radu Mazăre a ajuns acasă! "Cel mai dor mi-a fost de mare!"

ro

25 Jun, 2015 12:38 2871 Marime text
 
 
Fostul primar al Constanţei a ajuns la Constanţa şi s-a prezentat direct la sediul IPJ Constanţa, pentru controlul judiciar. El a fost întâmpinat de jurnalişti, unii adresându-i-se cu apelativul “Domule primar!”, ceea ce l-a determinat pe Mazăre să afirme: “Dacă ai fost primar bun atâţia ani, lumea tot primar îţi zice”.
 
Radu Mazăre a spus că cel mai dor i-a fost în cele trei luni petrecute în arest de mare, mai dor chiar decât de fete! Tocmai de aceea, el a dezvăluit că după-amiază, după ce ajunge acasă, va scoate caiacul şi va merge pe mare, pentru că, a adăugat el, controlul judiciar îi impune doar să nu depăşească graniţele ţării. “Am voie în toată România, inclusive în apele teritoriale”, a râs fostul edil.
 
Întrebat cu cine a vorbit cel mai mult la telefon cât s-a aflat în arrest, Radu Mazăre a spus: “Cu mama, cu fraţii mei, cu fetele!”. Chestionat ce părere are despre cauzele care l-au dus în situaţia în care se află acum, Mazăre nu a droit să răspundă, afirmând doar: “Nu vreau să dăm în chestii politice!”.
 
Iar la întrebarea dacă îi pare rău după funcţia de primar, Mazăre a spus că orice om are strângere de inimă dacă pune suflet într-o muncă de 15 ani, atunci când renunţă.

UPDATE ora 13.10

La ieşirea din sediul IPJ, Radu Mazăre a reamintit că a plecat definitiv din politică, nu mai candidează şi nu va participa, nici ca spectator, la alegerile de la organizaţiile municipală şi judeţeană ale PSD Constanţa. Radu Mazăre spune că a fost dezamăgit şi de unii apropiaţi şi colegi de partid, nu doar de adversarii politici. Fostul primar a spus că speră ca şi prietenul său, Sorin Strutinsky să scape din arest.

Întrebat dacă va merge la carnaval, în Mamaia, Mazăre a spus că nu şi că nu îl mai interesează. Totuşi, a adăugat el, din moent ce carnavalurile se vor ţine şi vara aceasta, "înseamnă că a fost o iniţiativă bună". El a admis, însă, că va ieşi seara prin Mamaia. 

UPDATE 2 ora 13.22


Ajuns acasă, Radu Mazăre a fost supus unui nou tir de întrebări de jurnalişti. El a spus că le mulţumeşte magistraţilorpentru că i-au făcut cel mai frumos cadou de când s-a născut, adică l-au eliberat!

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii