Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:27 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radionav SA organizează o licitaţie pentru realizarea unui sistem pentru localizarea navelor maritime aflate în pericol (document)

ro

01 Jan, 2015 18:16 2669 Marime text
Compania Naţională de Radiocomunicaţii Navale Radionav SA cu sediul în strada Ecluzei nr. 3, localitatea Agigea, judeţul Constanţa, organizează o licitaţie pentru atribuirea contractului “Sistem goniometric în unde scurte VHF RDF (Radio Direction Finder) pentru localizarea navelor maritime aflate în pericol în zona de responsabilitate a României”, informează licitatiepublica.ro.

Locul principal de executare a lucrărilor, de livrare sau de prestare este strada Ecluzei nr.3, localitatea Agigea, judeţul Constanţa.

Obiectul contractului îl constituie realizarea unui sistem goniometric în banda VHF RDF (radio direction finder) pentru localizarea navelor maritime aflate în pericol în zona maritimă de responsabilitate a României prin amplasarea de echipamente hardware de comunicatii si aplicatiile software specifice.
 
Valoarea estimată a contractului de achiziţie publică este de 16.810.962 de lei, din care valoarea aferentă procentului de diverse şi neprevazute este de 37.643 de lei (0,22 % din valoarea estimată). Cuantumul garanţiei de participare este de 252.880 de lei.

Termenul limită pentru primirea cererilor de documente sau de acces la documente este 2 februarie 2015, ora 14.00. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 11 februarie, ora 14.00. Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 12 februarie, ora 10.00, la sediul RADIONAV SA.

Alte informații şi caietul de sarcini și documente suplimentare (inclusiv documentele pentru dialog competitiv și sistemul de achiziție dinamic) pot fi obținute de la sediul Radionav, strada Ecluzei nr. 3, localitatea Agigea, judeţul Constanţa La aceeaşi adresă se pot transmite ofertele sau cererile de participare.

Detalii despre procedura completă în cazul acestei licitaţii pot fi găsite în secţiunea “Documente” a acestei ştiri.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii