Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:56 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RADET s-a lăudat că ne dă căldură. Vi s-au încălzit caloriferele?

ro

02 Nov, 2012 11:57 2509 Marime text

„Având în vedere temperaturile scăzute din timpul nopţii (constant sub 10˚C) şi ţinând cont de discuţiile purtate cu Uniunea Asociaţiilor de Proprietari Constanţa şi de solicitările mai multor consumatori, începând cu data de 01.11.2012 RADET Constanţa va începe furnizarea agentului termic pentru încălzire. Chiar dacă maxima termică va atinge în următoarele zile chiar şi temperaturi de 20˚C, temperaturile nocturne se menţin însă în jurul valorii de 10˚C, astfel încât sunt îndeplinite condiţiile meteorologice de furnizare a agentului termic", spunea un comunicat de presă al RADET, din ultima zi a lui octombrie.

De lăudat, ne-am lăudat, dar s-a împlinit promisiunea RADET-ului? Aţi primit agent termic, vi s-au încălzit caloriferele?

Dacă nu sau dacă da, aşteptăm informaţii de la dumneavoastră!

Citeşte şi "De azi avem căldură. O fi bine, o fi rău... Ar putea scăpa constănţenii de gigacaloria-monstru?!

„RADET Constanta face apel pe această cale către toţi consumatorii de energie termică în sistem centralizat din Municipiul Constanţa să îşi ia măsurile ce se impun pentru a preîntâmpina eventualele disfuncţionalităţi în furnizarea agentului termic.

Orice probleme apărute la nivelul instalaţiilor termice aflate în proprietatea consumatorilor, pot fi anunţate de către aceştia la punctul termic la care sunt arondaţi sau la dispeceratul RADET Constanţa care funcţioneaza în regim non-stop, la numărul de telefon 0241.616.792.

Menţionăm că începând cu luna noiembrie, persoanele cu venituri reduse beneficiază de ajutoare pentru încălzirea locuinţei acordate atât de la bugetul de stat cât şi de la bugetul local, în baza solicitărilor depuse de către aceştia la sediul Primăriei Municipiului Constanţa din strada Ecaterina Varga", se mai spunea în comunicatul RADET.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii