Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:00 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE2 - RADET Constanţa roagă consumatorii să își achite facturile la timp

ro

23 Nov, 2015 11:54 1700 Marime text
RADET Constanţa roagă consumatorii să își achite facturile la timp. "Tot sezonul rece va fi mai ușor de parcurs pentru că prețul la Constanţa este avantajos", a declarat Liviu Popa, director general.
"În această toamnă, o parte din cei care au solicitat debranşare în timpul verii au cerut să nu le mai facem debranşarea. Sunt în jur de 20 de cazuri", a mai spus ea.
Reprezentantul RADET spune că este important să se izoleze termic conductele din subsoluri pentru a avea o factură mai mică. 

UPDATE2, ora 12.14:

RADET Constanţa are 555 de dosare în lucru, în valoare de aproximativ 16 milioane de lei. Vechimea acestor creanțe este de la 3 luni la 3 ani.
"Facem apel la populație să își achite consumurile astfel încât să achităm CET-ului. Putem ajunge în situații în care CET să aibă restricții de furnizare", spune directorul Popa.
Ioana Tanase, directorul economic al RADET, a arătat că "Regia are de recuperat 22 de milioane de lei, iar gradul de încasare este de 92%".
 

UPDATE1, ora 11.55:


Directorul RADET spune că pe pagina de internet a regiei sunt afișate asociațiile care nu achită debitele. „Astfel, puteți verifica dacă asociația dumneavoastră își achită sau nu debitele. Am considerat că este util și necesar să vă punem la dispoziție aceasta listă”, a declarat Liviu Popa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Nica 23 Nov, 2015 13:29 Si populația va roagă sa afișați prețul real! Sa lăsați hoțiile si mizeriile ca poate va mai plătește draqu!