Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:58 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La voi a venit apa caldă? Vezi când dă drumul la apă RADET Constanța

ro

07 Sep, 2016 17:19 6559 Marime text
Radet Constanța informează consumatorii arondați la sistemul municipal de termoficare că a început furnizarea apei calde de consum pe o magistrală și estimează finalizarea operațiunii până în dimineața zilei de mâine, când Electrocentrale Constanța SA (CET) va finaliza toate lucrările.
 
Rămâne incertă reluarea furnizării apei calde de cosum către consumatorii arondați punctelor termice 107, 67 și 144, unde Electrocentrale Constanța SA lucrează pentru remedierea unor avarii pe rețea.

Punctul termic 107 - zona Institutului de proiectări, de pe bulevardul Tomis, punctul termic 67 - zona Cuget Liber, bulevardul I. C. Brătianu, iar punctul termic 144 - zona gării. 

 „A început magistrala pe jumătate din oraș, iar în momentul acesta se lucrează intens. Când intră CET-ul în parametrii începem furnizarea și pe magistrala doi. Din punct de vedere tehnologic, este funcțional, încălzim apa de pe trasee. Cel târziu, mâine dimineață tot orașul va avea apă cală în parametrii normali, cu excepția celor trei puncte termice, în care sunt foarte puțini consumatori casnici”, a declarat pentru ZIUA de Constanța, directorul general RADET, Liviu Popa. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii