Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:30 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RADET anunță data limită până la care se depun cererile pentru debranșare

ro

06 Sep, 2016 12:10 1618 Marime text
RADET Constanța anunță consumatorii de energie termică în sistem centralizat că data limită pentru depunerea cererilor de eliberare a avizului de deconectare/debranșare și a cererilor de sigilare a corpurilor de radiere este de 14 septembrie 2016.
 

Documentațiile depuse de către solicitanți în vederea obținerii avizului de deconectare/debranșare vor fi analizate până cel tarziu la data de 14.10.2016, iar de la aceasta dată și până la începerea furnizării este obligatorie redimensionarea grupurilor de măsură a energiei termice ca urmare a deconectărilor realizate in această vară.
 
În aceasta perioadă, pe langă redimensionarea grupurilor de masură se vor realiza fizic și deconectările/debranșările ce au primit aviz favorabil din partea RADET Constanța.
 
Menționăm că în conformitate cu prevederile art. 30 alin.4 din Legea 325/2006 privind serviciul public de alimentare cu energie termică, deconectarile/debranșările de la sistemul centralizat de alimentare cu energie termică nu se pot realiza în timpul sezonului de încălzire.
         
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii