Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:48 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Qatar Airways ar putea prelua TAROM (video)

ro

03 May, 2015 21:35 2380 Marime text
 
Victor Ponta i-a prezentat CEO-ului Qatar Airways o ofertă de investiţii pentru Aeroportul Otopeni şi compania Tarom. Aceeaşi discuţie o va purta zilele următoare şi cu cei de la Emirates și Etihad, informează B1 TV.
 
”M-am văzut și am discutat la nivel politic cu CEO de la Quatar Airways, informândul-l și de dorința nostră de a lista Aeroportul București Otopeni, de a restuctura și a salva Taromul. Vreau să procedăm la o listare care înseamnă capital privat care va rămâne în companie”, afirmă Ponta.
 
Şeful Executivului a purtat deja discuţii cu CEO-ul Turkish Airlines. Premierul vrea neapărat să găsească un partener pentru a salva Tarom-ul, care are pierderi financiare mari. 
 
”Pot doar să vă spun că în București, în urma vizitei președintelui am avut o întâlnire cu CEO de la Turkish Airlines și mâine și poimâine vom discuta la nivelul cel mai înalt cu conducerea Emirates și Etihad pentru că avem o companie pe profit și se poate dezvolta foarte bine. Mă refer la Aeroportul București și avem o comanie care e pe pierdere, Tarom, și cred că România poate fi un hub regional pentru marile companii din regiune”, a mai zis premierul.



Sursa: b1.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii