Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:18 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Purtătorul de cuvânt al MAE, demis

ro

11 Mar, 2015 12:34 847 Marime text
Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a decis eliberarea din funcție a purtătorului de cuvânt al MAE, Brândușa Predescu, care și-a asumat responsabilitatea neverificării integrale a broșurii realizate de AGERPRES și oferite ministrului german de Externe, conform Agerpres.
 
"În urma analizării modului în care s-a ajuns la acest regretabil incident, ministrul Afacerilor Externe a decis, în cursul zilei de ieri, eliberarea din funcție a purtătorului de cuvânt al MAE, care a gestionat, în relația cu AGERPRES, problematica materialului în cauză. Purtătorul de cuvânt al MAE și-a asumat responsabilitatea neverificării integrale a broșurii respective înainte de a-i fi prezentată șefului instituției spre a fi oferită oaspetelui german", precizează, miercuri, un comunicat de presă al MAE.
 
Instituția subliniază că, deși "complet regretabilă", situația creată nu a afectat "conținutul substanțial și atmosfera pozitivă a vizitei demnitarului german în România, și nici fondul relațiilor româno-germane".

Citeşte şi Gafă diplomatică Harta Franței, acoperită cu drapel german. Explicațiile MAE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii